Wandelen met een zakelijke tint? Ook dat gebeurt in Holten!

Meedoen met je bedrijventeam is niet alleen leuk en goed voor de gezondheid, maar ook gezellig en het kan effectief zijn! Uiteraard staan er vier avonden op de agenda, maar op woensdagavond organiseren we een Happen en Stappen Avond waarbij sponsoren en bedrijventeams een speciale route afleggen. De afgelopen editie deden hier meer dan 50 mensen aan mee!

 

Happen en stappen op de Holterberg, woensdag 16 mei 2018

Onderweg geniet je samen met de andere deelnemers van culinaire hapjes en heerlijke drankjes. Happen en Stappen dus met een zakelijke tint. Deelname voor de woensdagavond bedraagt  € 50,00 per persoon.

 

Aanmelden kan via info@avond4daagseholten.nl.

 

 

 

 

BEDRIJVENTEAMS

Home

Evenement

Deelnemer

Inschrijven

Vrijwilligers

Sponsoren

Bedrijventeams

Contact

Samen met onze sponsoren willen we ervoor zorgen dat we een mooi, sportief evenement neer kunnen  zetten in Holten. Wil jij met je bedrijf je naam verbinden aan een evenement waarbij de mensen in beweging worden gezet? Neem contact op voor de mogelijkheden! We hebben verschillende opties waar je uit kunt kiezen dus er zit vast iets voor je bij.

SPONSOREN

Hoofdsponsoren

Co-sponsors

Vrienden van

Mede mogelijk gemaakt door de horeca

Mede mogelijk gemaakt door

Copyright © 2015, Avond 4 daagse Holten,  All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl